010 – 418 60 50 info@fysical.nl

Sportfysiotherapie in Rotterdam Hillegersberg

Voor sportfysiotherapie in Rotterdam Hillegersberg bent u bij Fysical aan het juiste adres. Wat kunnen wij voor u betekenen? In principe hebben onze sportfysiotherapeuten twee belangrijke hoofdtaken. Aan de ene kant is de behandeling gericht op het voorkomen van mogelijke sportblessures. Dit allemaal onder het motto: “beter voorkomen dan genezen”. Naast de preventieve maatregelen behandelen onze sportfysiotherapeuten natuurlijk ook verschillende sportblessures. De cliënten die bij ons behandeld worden zijn over het algemeen zeer divers. Topsporters worden behandeld, maar ook ouderen, kinderen en andere kwetsbare doelgroepen.

Afspraak maken? Dat is natuurlijk mogelijk! Wij hebben geen wachtlijsten. Bij ons heerst een informele sfeer, we zijn zeven dagen in de week geopend en bovendien kunt u vaak dezelfde dag nog bij ons terecht!

Sportfysiotherapeut in Rotterdam Hillegersberg

Met veel soorten sportblessures kunt u bij onze sportfysiotherapeut in Rotterdam Hillegersberg terecht. De voornaamste sportblessures bevinden zich in de knie, schouder of enkel. Ook blessures aan andere spieren en gewrichten kunnen door ons worden verholpen. Wij werken met intensieve korte trajecten, waardoor u binnen no-time van uw blessure af bent. We hebben niet alleen een gespecialiseerd team. Fysical staat daarnaast ook bekend om zijn moderne fitnessapparatuur. Hier kunt u dan zelf trainen om het herstel te bevorderen.
 

Het belang van een goede behandeling

|Wanneer u last hebt van een sportblessure, is het belangrijk dat u daar niet te lang mee blijft lopen. Dit kan de blessure namelijk verergeren. En hoe erger de blessure, hoe langer het herstelproces zal duren. Hebt u last van een nare sportblessure? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact op. Voor ons is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens de eerste afspraak. Onze praktijk is informeel ingericht en het contact tussen cliënt en behandelaar loopt ook altijd gemoedelijk. Vaak kan onze sportfysiotherapeut in Rotterdam Hillegersberg al snel de situatie inschatten. De sportfysiotherapeut zal dan ook een behandelplan opstellen. U weet dan gelijk waar u aan toe bent en wat u zoal te wachten staat.
 

Sportfysiotherapie in Rotterdam Hillegersberg: een goede samenwerking

Goede communicatie tussen client en behandelaar is van groot belang bij sportfysiotherapie Rotterdam Hillegersberg. Dit om het behandelproces voorspoedig te laten verlopen. Het behandelproces zal namelijk veel effectiever zijn wanneer de motivatie van de client zeer hoog ligt. Daarom stellen we altijd een persoonlijk behandelingsplan op om het herstel zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit behandelplan bestaat ook uit zelfstandige behandelingen. Aan de hand van richtlijnen uit de sportfysiotherapie die betrekking hebben op uw blessure.
 

De sportfysio in Rotterdam Hillegersberg!

Maak een afspraak bij Fysical: de sportfysio in Rotterdam Hillegersberg! Zeker wanneer u snel geholpen wilt worden met uw sportblessure. We zijn zeven dagen in de week geopend, ook buiten reguliere werktijden om, waardoor er altijd wel een plekje voor u vrij is.

Contact gegevens

Fysical Hillegersberg B.V.

A. Elgarhof 5-13
3055 CB, Rotterdam
T. 010 – 418 60 50
E. info@fysical.nl

Neem contact op

Openingstijden

Maandag07.00 – 22.00
Dinsdag07.00 – 22.00
Woensdag07.00 – 22.00
Donderdag07.00 – 22.00
Vrijdag07.00 – 20.00
Zaterdag08.00 – 15.00
Zondag09.00 – 15.00