010 – 418 60 50 info@fysical.nl

Shockwave Rotterdam Hillegersberg

Vanuit onze praktijk in Rotterdam Hillegersberg bieden wij Shockwave aan. Shockwave kan u helpen om chronische pijn te verminderen. Denk daarbij aan schouderverkalking, een hielspoor-blessure of bijvoorbeeld een tennisarm. Hebt u zonder succes al andere behandelingen geprobeerd om van uw chronische pijn af te komen? Een Shockwave behandeling kan dan een oplossing zijn. Bij Shockwave therapie wordt er gewerkt met een apparaat dat geluidsgolven uitzendt. De geluidsgolven stimuleren de bloedsomloop en stofwisseling in het blessuregebied. Door Shockwave wordt je lichaam gestimuleerd om zelf de blessure te genezen.
Wilt u een afspraak met ons maken voor Shockwave therapie in Rotterdam Hillegersberg? We staan voor u klaar! Wij zijn zeven dagen in de week geopend en hebben geen wachtlijsten. Daardoor kunt u vaak dezelfde nog bij ons terecht!

Wat houdt Shockwave therapie in?

Bij een Shockwave behandeling onderzoekt de therapeut allereerst je lichaam. De behandelaar bekijkt wat jouw specifieke klachten zijn en waar het blessuregebied ligt. Bij Fysical hebben onze behandelaars veel ervaring om dit snel vast te stellen. Vervolgens brengt de behandelaar gel aan op het te behandelen blessuregebied. Door de gel hebben de geluidsgolven meer effect, waardoor de kans op een geslaagde behandeling aanzienlijk wordt vergroot. Soms kan de behandeling een beetje pijn doen, maar bij ons werken ervaren behandelaars die altijd duidelijk met u communiceren. Efficiëntie is bij ons van groot belang, dus we proberen de behandelingen ook zo kort mogelijk te houden. We proberen de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.
 

Waarom Shockwave therapie en voor wie?

Shockwave therapie wordt vaak ingezet bij hardnekkige blessures die veel chronische pijn veroorzaken. Vaak komen cliënten naar ons toe voor een Shockwave therapie, wanneer andere behandelingen geen effect hebben gehad. Het gebruik van Shockwave kan dan een oplossing zijn om eindelijk van die hardnekkige pijn af te komen. Shockwave therapie is voornamelijk effectief bij peesklachten en verrekte spieren.
 

Resultaten

Onze therapeuten kunnen vanuit de praktijk in Rotterdam Hillegersberg met Shockwave goede resultaten bewerkstelligen. Dit is belangrijk, aangezien goede resultaten de kans op een noodzakelijke operatie verkleinen. Vaak wordt er ook gebruikgemaakt van Echografie om de kans op goede resultaten te vergroten. Daarmee kunnen onze therapeuten snel de oorzaak van de pijn achterhalen. Het gebruik van Shockwave heeft bewezen effect met betrekking tot het verlichten van chronische klachten. Daarnaast zet Shockwave het lichaam aan het werk, zodat uw lichaam zelf de blessure kan genezen.
 

Afspraak maken voor een Shockwave behandeling bij Fysical

Wij zijn zeven dagen in de week geopend, waardoor een afspraak maken makkelijk is. Wij hebben bovendien geen wachtlijsten. We begrijpen dat u snel van uw klacht af wilt. U kunt vaak dezelfde nog bij ons terecht!

Contact gegevens

Fysical Hillegersberg B.V.

A. Elgarhof 5-13
3055 CB, Rotterdam
T. 010 – 418 60 50
E. info@fysical.nl

Neem contact op

Openingstijden

Maandag07.00 – 22.00
Dinsdag07.00 – 22.00
Woensdag07.00 – 22.00
Donderdag07.00 – 22.00
Vrijdag07.00 – 20.00
Zaterdag08.00 – 15.00
Zondag09.00 – 15.00