010 – 418 60 50 info@fysical.nl

PNE bij Fysical Rotterdam Hillegersberg

Een PNE behandeling kan worden uitgevoerd door onze gespecialiseerde therapeuten in Rotterdam Hillegersberg. Wat is PNE precies? PNE is een afkorting van Percutaneous Needle Electrolysis. Het is een zeer vernieuwende behandelingsmethode binnen de fysiotherapie. De methode is namelijk pas in 2017 geïntroduceerd in de Nederlandse fysiotherapie. Vaak wordt PNE toegepast wanneer andere behandelingstechnieken niet de gewenste resultaten bieden. Bij onze praktijk in Rotterdam Hillegersberg staan wij voor u klaar om de PNE behandeling uit te voeren. Dit kan dus het noodzakelijk zijn wanneer uw peesklacht zeer hardnekkig is. Vaak wordt eerst getracht een peesklacht te verbeteren met een Shockwave behandeling. Mocht dat geen gunstig effect hebben, dan kan een PNE behandeling uitkomst bieden.

Wilt u een afspraak maken om peesklachten te verhelpen? Dat is geen enkel probleem. Wij zijn zeven dag in de week geopend. Bovendien hebben wij geen wachtlijsten, waardoor u snel bij ons terecht kunt!

Wat is een PNE behandeling?

Een PNE behandeling wordt vaak gecombineerd met andere fysio-behandelingen. Er wordt namelijk gebruikgemaakt van Echografie om precies vast te stellen waar het blessuregebied zich bevindt. Vervolgens wordt deze locatie nauwkeurig aangeprikt met een naald die is aangesloten op een apparaat. Dit apparaat geeft elektronische stroompjes door. Hierdoor kunnen peesklachten herstellen. Niet alleen voor peesklachten kan deze behandeling worden ingezet. Ook andere soorten lichamelijke klachten kunnen ermee worden verholpen. Onze fysiotherapeuten staan graag voor u klaar om u van meer informatie te voorzien.
 

Waarom een PNE behandeling en voor wie is het bedoeld?

Een PNE behandeling is aan de ene kant bedoeld voor mensen die al verschillende fysio-behandelingen hebben geprobeerd. Bij hardnekkige klachten kan het zo zijn dat andere behandelingen geen effect hebben. Een PNE behandeling kan dan een oplossing zijn. Aan de andere kant is het ook gericht op mensen die snel van hun blessure af willen. Niet alleen is een PNE-behandeling heel effectief, maar de herstelperiode is over het algemeen ook kort. Veel cliënten zijn na een aantal behandelingen al klachtvrij. Naast een PNE behandeling is er ook nog een EPTE behandeling. Onze fysiotherapeuten in Rotterdam Hillegersberg kunnen beide behandelingen uitvoeren.
 

Resultaten

Bij een EPTE behandeling verschilt de intensiteit van de stroom met die van een PNE behandeling. Voor de rest is de behandelingsmethode vrijwel hetzelfde. Een behandeling middels EPTE wordt door veel cliënten als naar ervaren. Hier staat wel tegenover dat de resultaten boekdelen spreken. De resultaatscores zijn over het algemeen namelijk hoger dan bij andere behandelingen. Om die reden is een EPTE behandeling dan ook de moeite waard. Wij werken met fysiotherapeuten die effectiviteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij begrijpen maar al te goed dat u snel van uw klacht af wilt komen. Zowel met PNE en EPTE halen wij goede resultaten!
  

Afspraak maken voor een PNE behandeling

Heeft u een hardnekkige klacht en bieden andere behandelingsmethodes geen oplossing? Of wilt u snel van uw klacht af? In die gevallen is het verstandig om contact op te nemen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan u graag ter woord.

Contact gegevens

Fysical Hillegersberg B.V.

A. Elgarhof 5-13
3055 CB, Rotterdam
T. 010 – 418 60 50
E. info@fysical.nl

Neem contact op

Openingstijden

Maandag07.00 – 22.00
Dinsdag07.00 – 22.00
Woensdag07.00 – 22.00
Donderdag07.00 – 22.00
Vrijdag07.00 – 20.00
Zaterdag08.00 – 15.00
Zondag09.00 – 15.00