010 – 418 60 50 info@fysical.nl
FYSICAL HILLEGERSBERG

Ons team

Onze receptionisten

Mijn naam is Janiene Roos en ik werk al 12 jaar met veel plezier achter de receptie van Fysical. Naast het maken van de afspraken met bezoekers van de sportschool verzorg ik de planning van de medewerkers en houd ik mij bezig met de administratie. Ik zorg dus dat iedereen op het goede moment op de juiste plek zit!

Janiene Roos

Manager receptie, Fysical Hillegersberg

Ik ben Samantha Claessens en ik werk als receptioniste bij Fysical. Je kunt me altijd aanspreken voor een praatje en ik help iedereen met veel plezier.

Samantha Claessens

Receptioniste, Fysical Hillegersberg

Mijn naam is Helma Aalberse. Sinds april 2015 werk ik met veel plezier bij Fysical als receptioniste. Naast dat ik afspraken maak voor zowel de fysio als de fitness kunt u ook voor een kopje koffie, shake of heerlijke salade bij mij terecht. Na mijn werk maak ik graag gebruik van de Milon Cirkel waar ik al veel resultaat heb geboekt.

Helma Aalberse

Receptioniste, Fysical Hillegersberg

Mijn naam is Trisha Walters. Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Ik regel alle zaken achter en voor de schermen voor Fysical Hillegersberg, zoals personeel & management. Ook doe ik de marketing, verzin acties en beheer ik social media. Daarnaast sta ik ook op de werkvloer en kunt u bij mij terecht voor coaching in trainingen en voeding. 

Trisha Walters

Trainer / Manager, Fysical Hillegersberg

Ik ben Marijke Boogerd. Ik ben sinds afgelopen zomer afgestudeerd als fysiotherapeut, en ga starten met de opleiding tot manueel therapeut komend jaar. Van kleins af aan ben ik topsportster in de atletiek, waar ik de 100m en 200m doe.

Marijke Boogerd

Fysiotherapeute, Fysical Hillegersberg

Fysio

Mijn naam is Peter de Louw (1975) en ben sinds 2005 eigenaar van Fysical Hillegersberg. Ik geef leiding aan een gemotiveerd en sportief team, die graag met mij wil meebouwen aan het bedrijf! Zelf ben ik sportfysiotherapeut en ik bewijs dat veel klachten door meer en beter te bewegen aangepakt kunnen worden.

Peter de Louw

(Sport)-fysiotherapeut, Directeur, Fysical Hillegersberg

Ik ben Jan van der Stoep (1983), fysiotherapeut bij Fysical. Mijn specialisatie is shockwave en revalidatie. Door middel van omscholing heb ik de deeltijd opleiding Fysiotherapie aan de Avans Hogeschool in Breda afgerond! In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal.

Jan van der Stoep

Shock wave, Fysiotherapeut, Fysical Hillegersberg

Mijn naam is Johan de Koning (1963) en ik ben een gepromoveerd fysiotherapeut met als specialisatie kwaliteit van zorg en musculoskeletale echografie. Na mijn opleiding Fysiotherapie ben ik op het terrein van de fysiotherapie, revalidatiezorg en kwaliteit van zorg werkzaam geweest in verschillende landen. Als fysiotherapeut ben ik altijd weer gemotiveerd om samen met de patient klachten te verhelpen. In mijn vrije tijd ben ik een buitensporter!

Johan de Koning

Echografie, PNE, Fyisotherapeut, Fysical Hillegersberg

Ik ben Frank le Loux (1991) en ben fysiotherapeut bij Fysical. Daarnaast doe ik ook dryneedling bij Fysical. Heel mijn leven ben ik al met sport bezig en dit verwerk ik ook in mijn therapie. Ik heb een actieve behandelwijze en wil mijn patiënten zelfstandig laten revalideren.

Frank le Loux

Fysiotherapeut, Dry Needling, Fysical Hillegersberg

Contact gegevens

Fysical Hillegersberg B.V.

A. Elgarhof 5-13
3055 CB, Rotterdam
T. 010 – 418 60 50
E. info@fysical.nl

Neem contact op

Openingstijden

Maandag07.00 – 22.00
Dinsdag07.00 – 22.00
Woensdag07.00 – 22.00
Donderdag07.00 – 22.00
Vrijdag07.00 – 20.00
Zaterdag08.00 – 15.00
Zondag09.00 – 15.00