010 – 418 60 50 info@fysical.nl

Fysiotherapie Rotterdam Hillegersberg

Op zoek naar fysiotherapie in Rotterdam Hillegersberg? Fysical is een fitness- en revalidatiecentrum met een ongedwongen en huiselijk karakter. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van bewegingsklachten en kunnen u op korte termijn helpen met intensieve behandeltrajecten. Als professionele en innovatieve praktijk voor fysiotherapie hebben we meerdere oefen- en fitnesszalen met de meest moderne apparatuur. Fysical Fysiotherapie is gevestigd in Rotterdam Hillegersberg en is zeven dagen per week geopend, ook buiten de reguliere openingstijden.

Wilt u een afspraak maken? Wij hanteren geen wachtlijst. Indien nodig kunt u nog dezelfde dag terecht voor intake en behandeling.

Uw fysiotherapeut in Rotterdam Hillegersberg

Als u een afspraak heeft met  onze fysiotherapeut in Rotterdam Hillegersberg, dan krijgt u eerst een intakegesprek. Uw fysiotherapeut zal u onderzoeken en vragen stellen om een volledig beeld te krijgen van uw situatie. Aan de hand van de bevindingen stelt onze fysiotherapeut een behandelplan op. U krijgt oefeningen om uw spieren soepeler te maken, en indien nodig past uw fysiotherapeut massage toe. Deze techniek laat uw spieren direct ontspannen en zorgt ervoor dat bloed naar het geblesseerde weefsel stroomt. Dat bevordert uw herstel. Heeft u op het moment klachten? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze fysiotherapeuten in Rotterdam Hillegersberg.

Met welke klachten kan ik naar de fysio in Rotterdam Hillegersberg?

Onze fysiotherapeuten behandelen iedere klacht die te maken heeft met beweging. Heeft u tijdens het bewegen pijn in uw rug, arm, been, nek of schouder of kampt u met een langdurige blessure? Loop dan niet door met uw klachten maar maak een afspraak met onze fysiotherapeut. Kampt u met een complexe aandoening? Ook dan helpt onze therapeut u weer verantwoord te bewegen. Ook voor of na een operatie is behandeling van een fysiotherapeut nuttig. Ons team van fysiotherapeuten bestaat uit veelzijdige en gespecialiseerde vakmensen. Zij helpen u zo snel mogelijk effectief van uw klachten af.  

Wat kunt u zelf doen?

Uiteraard wilt u niet dat uw klachten weer terugkomen. Daarom ontvangt u van uw fysiotherapeut advies over uw houding en hoe u actief kunt blijven zonder pijn. Een behandeling is daarnaast het meest effectief als u zelf een actieve rol speelt. Daarom krijgt u huiswerk oefeningen mee. Zo kunt u thuis zelfstandig aan uw herstel werken. Ook kunt u in onze fitnesszalen en revalidatiecentrum aan de slag met de meest moderne apparatuur. Op die manier kunt u weer snel uw dagelijkse activiteiten uitvoeren.  

Dè fysio in Rotterdam Hillegersberg? Kom naar Fysical!

Op zoek naar dè fysio in Rotterdam Hillegersberg? Onze fysio’s helpen u graag van uw klachten af! In de meeste gevallen heeft u geen verwijsbrief nodig van uw huisarts. Als u een chronische indicatie heeft is een verwijzing van uw specialist wel verplicht.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Fysical In Rotterdam Hillegersberg, onze fysio’s adviseren u graag. Wilt u direct een afspraak maken? Bij ons kunt u binnen 24 uur terecht. Zo hoeft u niet langer door te lopen met klachten.  

Contact gegevens

Fysical Hillegersberg B.V.

A. Elgarhof 5-13
3055 CB, Rotterdam
T. 010 – 418 60 50
E. info@fysical.nl

Neem contact op

Openingstijden

Maandag07.00 – 22.00
Dinsdag07.00 – 22.00
Woensdag07.00 – 22.00
Donderdag07.00 – 22.00
Vrijdag07.00 – 20.00
Zaterdag08.00 – 15.00
Zondag09.00 – 15.00