010 – 418 60 50 info@fysical.nl

Echografie in Rotterdam Hillegersberg

Bent u op zoek naar Echografie in Rotterdam Hillegersberg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Veel mensen associëren Echografie vooral met zwangerschappen. Tijdens een echo in het ziekenhuis wordt dit gebruikt om een ongeboren baby te bestuderen. In de fysiotherapie kan Echografie echter ook een andere bruikbare toepassing hebben. Het wordt door een fysiotherapeut vaak gebruikt als een hulpmiddel. Met Echografie kan de kwaliteit van uw spieren bijvoorbeeld worden vastgesteld. Het kan echter ook worden toegepast om een herstelproces nauwlettend te volgen. De Echografie vindt plaats in onze praktijk in Rotterdam Hillegersberg. Op basis van de verworven informatie, kunnen vervolgens nuttige stappen ondernomen worden om uw klachten snel te verhelpen.

Wilt u uw klacht snel laten onderzoeken aan de hand van Echografie? Dat is bij ons zeker mogelijk! We zijn zeven dagen in de week geopend en hebben geen wachtlijsten. U kunt dus snel bij ons terecht.

Wat is Echografie?

Met Echografie kunnen middels geluidsgolven bepaalde delen in uw lichaam in kaart worden gebracht. Bij een zwangerschap is dat de groei van de baby, maar in de fysiotherapie kunnen daar onderzoeken mee gedaan worden naar uw spieren en andere onderdelen van uw lichaam. Echografie wordt dus ook vaak gebruikt als aanvullend hulpmiddel bij een behandeling. Op die manier kan er een nauwkeurig behandelplan worden opgezet. Zo zult u dankzij Echografie over het algemeen sneller van uw klachten af zijn! Wij bij Fyiscal streven naar effectiviteit en een Echografie behandeling is een goed middel om dit te bewerkstelligen.
 

Waarom Echografie en voor wie is het bedoeld?

Echografie kan lichamelijke problemen sneller in kaart brengen. Om die reden wordt het veel toegepast door onze fysiotherapeuten bij verschillende soorten behandelingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een blessure aan de spieren. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door overbelasting bij sporten. Ook bij een gescheurde pees kan een Echografie behandeling nuttig zijn. Daarnaast kunnen er onderzoeken mee worden verricht naar verrekkingen of scheuringen. Een gemiddelde behandeling duurt niet langer dan een half uur. Het doet ook geen pijn. Bij ons wordt de uitslag snel besproken, zodat er vervolgens een effectief behandelplan door één van onze fysiotherapeuten kan worden opgesteld.
 

Resultaten

Het gebruikmaken van Echografie is een ideale methode om snel tot de kern van het probleem te komen. Wanneer u last heeft van een bepaalde blessure, wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk van af. Dat begrijpen we bij Fysical maar al te goed. Een goede fysio-behandeling valt of staat bij een effectief behandelingsplan. Een behandelingsplan is zeer gepersonaliseerd. Er staat informatie in over de klacht, de methode en de tijdsduur om deze klacht te verhelpen. Door gebruik te maken van Echografie kan de oorzaak van een klacht sneller, en makkelijker, worden vastgesteld. Ook kan het herstelproces er goed mee in de gaten worden gehouden. Kortom: met Echografie kunnen uw klachten sneller worden verholpen.
 

Afspraak maken bij Fysical voor een Echografie behandeling

U kunt snel van uw klacht afkomen met behulp van Echografie. Maak daarom snel een afspraak, zodat u samen met één van onze fysiotherapeuten kunt beginnen aan het herstelproces!

Contact gegevens

Fysical Hillegersberg B.V.

A. Elgarhof 5-13
3055 CB, Rotterdam
T. 010 – 418 60 50
E. info@fysical.nl

Neem contact op

Openingstijden

Maandag07.00 – 22.00
Dinsdag07.00 – 22.00
Woensdag07.00 – 22.00
Donderdag07.00 – 22.00
Vrijdag07.00 – 20.00
Zaterdag08.00 – 15.00
Zondag09.00 – 15.00